slideshow04

Oglas: „Industrijsku parkovi“ d.o.o. Priboj

Preduzeće „Industrijski parkovi“ doo Priboj, raspisuje JAVNI OGLAS Za IZDAVANjE POD ZAKUP hale „Stolarska radionica“ površine 272 m2, za potrebe obavljanja proizvodne delatnosti.

-Početna cena: 1 E/m2, uz obavezu zapošljavanja najmanje 20 radnika u iznajmljenom prostoru u prvoj godini zakupa, sa tendencijom rasta broja zaposlenih u narednim godinama.
-Hala je infrastrukturno opremljena i izdaje se u viđenom stanju.
-Kriterijum za ocenjnivanje ponuda je NAJVIŠA PONUĐENA CENA.
U slučaju iste ponuđene cene, prednost ima ponuđač koji ponudi veći broj zaposlenih radnika u prvoj godini zakupa i u narednim godinama zakupa.
-Oglas je objavljen na sajtu opštine Priboj i u dnevnom listu Večernje Novosti i traje 8 dana od dana objavljivanja.
-Javno otvaranje prispelih ponuda izvršiće se u prostorijama Industrijskih parkova dana 30.06.2022. godine u 12 časova i 15 minuta.
-Blagovremeno se smatra ponuda pristigla u Industrijske parkove doo Priboj do dana 30.06.2022. godine do 12 časova, bez obzira na način dostavljanja.
-Pravo učešća po oglasu imaju sva zainteresovana pravna i fizička lica koja ispunjavaju ostale uslove oglasa i koja preuzmu dokumentaciju.
-Kompletna dokumentacija Javnog oglasa može se preuzeti u prostorijama Industrijskih parkova radnim danom od 08-15 časova.
-Dodatna obaveštenja i informacije o Javnom oglasu mogu se dobiti na telefon Industrijskih parkova broj 033/2449-249, mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Kontakt osoba: Ivan Komarica