slideshow04

Vesti

Turistička organizacija Priboj poziva zainteresovane na obuku za teniske trenere mlađih kategorija

U okviru implementacije projekta “Beli sport i kulturno-istorijsko nasleđe s kraja 19. veka u funkciji razvoja turizma u opštinama Rudo i Priboj” Turistička organizacija Priboj poziva sve zainteresovane nezaposlene profesore fizičkog vaspitanja, kao i ostale zainteresovane da se prijave na sedmodnevnu obuku za teniske trenere mlađih kategorija.

Projektnim aktivnostima predviđeno je da se 5 nezaposlenih profesora fizičkog vaspitanja ili ostalih zainteresovanih osposobi za trenere mlađih kategorija u tenisu. U svrhu toga predviđeno je da se organizuje sedmodnevna obuka koju će nakon raspisanog tendera organizovati najpovoljniji ponuđač za ovu vrstu poslova. Nakon održane obuke izabrani polaznici će polagati stručni ispit za dobijanje licence za rad sa mlađim kategorijama u tenisu.

Obuka će se održati u drugoj polovini maja 2019. godine na terenima koje predloži izabrani ponuđač za održavanje obuke. Izabranim polaznicima obezbeđen je smeštaj i dnevnice u skladu sa Pravilnikom o nadoknadi troškova Turističke organizacije Priboj.

Pozivaju se svi zainteresovani da se lično jave u prostorije Turističke organizacije Priboj (ulica 12. januar 108) do 7. maja 2019. godine u vremenu od 10 do 14 časova kako bi se prijavili i istovremeno obavili razgovor sa menadžerom projekta o svojim sklonostima prema tenisu i kavlifikacijama za pohađanje obuke. Molimo sve zainteresovane da prilikom javljanja ponesu i svoj CV.

Nakon završetka roka za prijavljivanje Menadžer projekta će uz saradnju sa predstavnicima TK Priboj 1880 i predstavnicima Inicijativnog odbora za formiranje Teniske sekcije pri JU za sport i turizam Rudo izabrati 5 polaznika obuke o čemu će svi zainteresovani biti obavešteni najkasnije 10. maja 2019. godine do 14 časova. Prednost prilikom izbora imaće nezaposleni profesori fizičkog vaspitanja kako je i predviđeno projektnom aplikacijom.

Napominjemo da je obaveza izabranih polaznika je da nakon završene obuke tri godine učestvuju u radu Teniskih klubova u Priboju i Rudom.