slideshow04

Интензивирани радови на реконструкцији Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић"

Након што су 17.јула прошле године званично почели радови на потпуној реконструкцији две прибојске школе, Машинско-електротехничкој и ОШ "Десанка Максимовић", исти су услед лоших временских прилика паузирани, да би током месеца фебруара били интензивирани, како би се све завршило у року.

Након што су завршени радови на унутрашњим инсталацијама и постављању кровног покривача, тренутно су у току радови на постављању столарије и фасаде са термоизолацијом.

Радове на до сада највећем пројекту обнове и унапређења објеката јавне намене у области образовања у Србији изводи фирма "Кеј" д.о.о. из Ваљева, која је добила посао на тендеру. Радови ће трајати 280 дана, након којих ће Прибој бити међу градовима и општинама које имају најбоље објекте у образовању.

Радови на школама обухватају комплетну електро, водоводну и топловодну реконструкцију, а радови на ентеријеру и екстеријеру ће такође бити свеобухватни. Школе ће после пар деценија свог рада, такође добити и адекватну и модерну фискултурну салу.

Пројекат обнове и реконструкције школа подразумева потпуну обнову школа, укупне вредности око 407 милиона динара, односно за Машинско-електротехничку школу пројектоване вредности 298.282.353,30 дин без ПДВ-а и за ОШ "Десанка Максимовић" пројектоване вредности 108.77.616,56 дин без ПДВ-а.

intenzivirani radovi rekonstrukcija skola