slideshow04

Општинска управа Прибој: Обавештење

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, по овлашћењу председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић, током ванредног стања, у сарадњи са Министарством унутрашњих послова контролисаће и вршиће издавање дозвола за кретање у време полицијског часа особама које пружају услуге помоћи у кући (услуга социјалне заштите, али и директно уговорена помоћ између две особе) и услуга социјалне заштите персонални асистент.

Грађани којима је потребна дозвола за кретање у време полицијског часа, за решавање овог проблема потребно је да се захтевом обрате локалној самоуправи, доставе потребна документа која потврђују разлог за издавање ове дозволе. Јединица локалне самоуправе је дужна да након провере доставља захтеве Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања које ће након провере достављати Министарству унутрашњих послова ради издавања дозволе.

Захтеве са потребном документацијом достављати на емаил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.