slideshow04

Пријавите дете електронски у предшколску установу - еВртић

У циљу смањења административних терета, Влада Републике Србије је усвојила низ мера, које ће олакшати бирократске послове, уштедети време, али и олакшати грађанима, обављање послова, за које су до јуче морали лично да дођу у одређену установу.

Електронска управа вам омогућује да велики број административних послова завршите далеко комфорније из свог дома, канцеларије, или чак у покрету, путем мобилних уређаја, тако да вам остаје више времена за ствари које су заиста битне.

Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Родитељи више не морају да одлазе на разне шалтере приликом пријаве деце у предшколске установе, већ пријаву могу да обаве електронски на Порталу еУправа.

Од марта месеца 2020. године ова услуга је доступна у 140 градова и општина (158 Предшколских установа) као лакши, бржи, потпуно електронски и бесплатан начин пријаве деце за упис у предшколске установе.

Електронско подношење пријаве се врши једноставним попуњавањем online обрасца, а прилагање извода из матичне књиге рођених, пребивалишта и уверења о запослењу није потребно, јер се подацима приступа аутоматски.

Уштедите своје време и попуните онлајн пријаву на линку