slideshow04

Поклон пакети народних посланика

Прву посету општини Прибој у Новој 2022.години, направили су млади народни посланици у Скупштини Србије, Лав Пајкић и Стефан Србљановић, који су уз најлепше новогодишење жеље, за социјално угрожне Прибојце, уручили и пакете са основним животним намирницама.

Са младим посланицима разговарао је председник општине Прибој Лазар Рвовић, а они су након тога посетили домаћинство Миломира Мијовића, које је пример како се решава проблем беле куге у Србији. Мијовићи имају осморо деце, а најмлађи Немања има свега 7 месеци.

На препоруку ђака првака Невене Мијовић, пакет је уручен и њеној другарици из школске клупе Милици Недељковић, која живи са мајком Биљаном, која је иначе и самохрана мајка, а оне су, само пре пар година, са Косова и Метохије стигле у Прибој, а жеља је да ту и остану.

Млади посланици посетили су и домаћинство Милоја Тошића, честитали Нову годину и уручили поклон пакет, док су преостале количине предате Центру са социјални рад у Прибој.

"Хуманост и солидарност у бити сваког човека, и зато треба увек да помажемо једни другима.", истичу посланици углас, задовољни, што су својим гестом, додатно обрадовали Прибојце ових празничних дана.

"Наш циљ је да, и Прибој и Србија, сваким даном, све више буду боље место за живот и рад свих њених грађана, младих људи пре свега.", закључили су своју посету Прибоју, народни посланици у Скупштини Србије Лав Пајкић и Стефан Србљановић.