slideshow04

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2023. години

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2023. години

Конкурс се расписује ради суфинансирања производње медијских садржаја из области јавног информисања који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана општине Прибој; подизању квалитета информисања особа са инвалидитетом и припадника других мањинских група; заштити и развоју људских права и демократије; унапређивању правне и социјалне државе; слободном развоју личности и заштити деце и развоју културног и уметничког стваралаштва;развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке, спорта и физичке културе;заштити животне средине и здравља људи; унапређивању медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана општине Прибој за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације.
Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2023. години, износе 8.000.000,00 динара.
Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 10.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту је 4.000.000,00 динара.

Текст Конкурса за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2023. години можете преузети овде.
Пратећу документацију преузмите овде.