slideshow04

Фапови камиони за Војску Србије

ФАП из Прибоја, последњег дана маја, Војсци Србије испоручо је контигент од 12 моћних камиона новије генерације. У питању су возила 2228, која ће се користити за различите војне намене, са погонима на свих шест точкова и са додатним модификацијама по захтевима купца.

Ово је значајан успех и радника и менаџмента ФАП корпорације, а ради се о уговору који је са Министарством одбране потписан пре нешто више од годину дана.

"Ово је велики дан за наш ФАП. Успешно смо завршили један значајан посао, на понос свих нас у ФАП-у али и града Прибоја. У току је реализација и уговора за још 10 оваквих возила, а на видику су и други, веома значајни послови,који гарантују извеснију будућност и ФАП-а и Прибоја.", рекао је др Милутин Живковић, генерални директор ФАП корпорације.

Успешно завршен посао ствара добру основу и за нове пословне кораке прибојске фабрике камиона, како у технолошком унапређењу тако и у реализацији све бројинијих послова и уговора који су на видику.

Наравно, нови послови траже и нове, пре свега квалификоване људе, мајсторе, инжењере и раднике свих профила, како би се поверени послови успешно реализовали. Подсетимо, недавно је по разним основама радни однос у овој Корпорацији засновало 90 искусних и младих радника, а врата ФАП-а отворена су и за људе из суседних општина.

Евидентно, овде се поново ради на дуже стазе и ако овакве слике, испоруке било потпуно нових камиона било ремонтованих возила, што чешће будемо виђали у кругу ФАП-а и на улицама Прибоја, онда и ФАП и овај град, не треба да брину за своју будућност.