slideshow04

ЈКП "Услуга" добило на поклон камион вредан 18 милиона динара

Општина Прибој односно ЈКП "Услуга", од Министарства за заштиту животне средине Владе Републике Србије, добило је на поклон, камион од 16 кубика за транспорт комуналног отпада, вредан преко 18 милиона динара.

Примопредаји камиона за транспорт комуналног отпада, која је обављена 19. јуна, присуствовали су државна секретарка у Министарству заштите животне средине Сара Павков и заменик председника општине Прибој, Саша Василић, као и директор ЈКП "Услуга", Жељко Јечменица.

"Велико хвала ресорном Министарству и на овој, али и на свим претходним донацијама општини Прибој, односно ЈКП "Услуга", јер смо само пре месец дана добили и 46 контејнера и 815 канти за одлагање комуналног отпада.", рекао је директор ЈКП "Услуга", Жељко Јечменица.

Он истиче да ће камион предузећу пуно значити у одвожењу комуналног отпада из градског подручја, а истим ће бити унапређен и возни парк, који је у просеку старости преко 20 година.

Нови контејнери и нове канте за прикупљање смећа, нови камиони за транспорт комуналног отпада, уз квалитетне људске ресурсе, гарантују и лакше и брже обављање поверене комуналне функције, али и чистији, лепши град, као и очување здраве животне средине.