slideshow04

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2024. години

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2024. години

Конкурс је намењен пројектима са медијским садржајима који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана на територији Општине Прибој; подизању квалитета информисања особа са инвалидитетом и припадника других мањинских група; заштити и развоју људских права и демократије; напредовању правне и социјалне државе; слободном развоју личности и заштити деце и развоју културног и уметничког стваралаштва; развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке, спорта и физичке културе; заштити животне средине и здравља људи; унапређењу медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана  Општине Прибој са информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације.

Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2024. години, износе 5.500.000,00 динара.
Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 100.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту је 1.500.000,00 динара.

Текст Конкурса за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2024. години можете преузети овде.
Пратећу документацију преузмите овде.

Пријаве за чланове Комисије преузмите овде.

Ранг листу пријављених кандидата за спровођење конкурса са извршеним жребањем можете преузети овде.

Решење о именовању Комисије за медије можете преузети овде.