slideshow04

Фонд за развој општине Прибој - Потписивање уговора са предузетницима

У петак 21. августа у кабинету председника Општине са почетком у 10 часова, обавиће се потписивање уговора са преосталим предузетницима са ранг листе, који су на Конкурсу Фонда за развој општине Прибој добили бесповратна средства за отварање нових радних места и средства за куповину нове опреме.

Уговоре са Фондом и Општином Прибој потписаће предузетници од 33. до 60. броја на ранг листи, која је објављена након завршетка Конкурса. До сада су уговоре потписали предузетници до редног броја 32, а последње потписивање обављено је 27. марта ове године.

Након седнице Управног одбора Фонда за развој општине Прибој, одржане 4. децембра 2014. године, донета је одлука да се прихвате све пријаве са уредном документацијом, па је од приспелих 63 захтева, прихваћено 60, углавном базираних на захтеву за добијање средстава за отварање нових радних места, док је било и захтева за добијање средстава за куповину опреме. Општина Прибој донела је одлуку о ангажовању 9.000.000,00 динара на име расподеле новчаних средстава за инвестиције и набавке основних средстава - развоја предузетништва вишег нивоа запошљавања и самозапошљавања, за ову буџетску годину. На тај начин, у 2015. години отвориће се 96 нових радних места кроз овај вид помоћи и подстицаја локалним предузетницима.

Коначну ранг листу можете погледати овде.