slideshow04

Шетна стаза крај Лима у новом руху

Захваљујући реализацији Пројекта јавне расвете шетне стазе уз реку Лим, са постављањем парковског мобилијара одобреног од стране Министарства трговине, туризма и телекомуникација и средствима која су издвојена за асфалтирање ове стазе из општинског буџета, нови део Прибоја коначно је маја месеца добио адекватно уређено градско шеталиште. На истој шетној стази ових дана постављене су четири нове клупе са перголама.

Вредност новог мобилијара је 940.000 динара, а постављање истог је финансирано из општинског буџета. Стаза дужине 700m, почетком пролећа пресвучена је новом асфалтном подлогом, за шта је из буџета општине Прибој издвојено 1.530.000,00 динара са ПДВ-ом, а уједно је захваљујући уговору који је потписан између Министарства трговине, туризма и телекомуникација и Дирекције за изградњу Прибоја, дуж целе стазе постављено осветљење.

Уређењем шетне стазе, која је протеклих година била у лошем стању, неосветљена и небезбедна за шетаче, Прибој је на корист свих грађана, добио модерно градско шеталиште, које ће умногоме допринети унапређењу туристичке понуде.

setna staza kraj lima