slideshow04

Нови мокри чворови у ОШ "Десанка Максимовић"

Данас су завршени званично радови на потпуној реконструкцији мокрих чворова, односно изградњи нових тоалета у ОШ "Десанка Максимовић", што је реализовано у оквиру Програма модернизације школа, који спроводи и финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

toalet desanka maksimovic

У име општине Прибој, заменик председника Општине, Саша Василић потписао је технички пријем санитарних чворова у овој школи, а том приликом се и захвалио Влади Републике Србије и ресорном министарству, због тога што су издвојили 4.000.000,00 динара и уложили у ову прибојску школу.

"Надам се да ћемо у текућој години јавити се на сличне конкурсе, и да ћемо што се тиче проблематике инфраструктуре у школама, урадити још више пројеката, а посебно се надам да ћемо у следећој години радити на пројектима енергетске ефикасности у школама, тј. замене столарије.", рекао је Василић.

Техничку документацију и помоћ у надзору радова обезбедило је Јавно предузеће за уређење грађевинског земљишта и развој Прибоја, а након реконструкције мокрих чворова у овој градској школи, у истуреном одељењу ове школе у Сјеверину, такође биће извршена потпуна реконструкција мокрих чворова.