banner telefoni naslovna

Нова донација Општој болници Прибој

Ових дана Општој Болници Прибој стигле су нове донације. Наши земљаци, који су на раду већ дуже време у Русији, њих 20-ак, а које предводе Зејнил Јаховић и Радош Пушоња, прибојској Болници даровали су 36 душека за кревете и 40 јастука. То је, како су истакли, само прва донација свом родном граду, који носе у срцу и у далекој Русији и већ се разрађују планови за нове поклоне, овога пута у виду неопходне медицинске опреме.

Са опремањем Одељења за рехабилитацију у Прибојској Бањи, где је прошлог лета комплетно опремљено 26 лежајева и недавним контигентом од 16 душека од Здравственог центра Ужице, прибојска Болница је од укупно 110 постеља, у највећој мери добила нове душеке на истима.

nova donacija opstoj bolnici

Поштујући своје правило да када донатори купе робу из њиховог асортимана која је намењена донацији за здравствене установе, фирма "Стилекс“ из Пријепоља, додатно поклања своје артикле. Тако је и овога пута Болници Прибој фирма „Стилекс“ донирала још 60 јастука.

Прибојска пекара „Чичић“ Болници Прибој донирала је 100 мушких пиџама, што само употпуњује и ове и раније донације, а чиме се ниво здравствених услуга у нашем граду, у овом случају прибојске Болнице, значајно побољшава и подиже на још већи ниво.

Донаторима се на вредним поклонима и исказаној хуманости, захвалио др Предраг Терзић, директор Опште Болнице Прибој.