slideshow04

Општина Прибој награђује најбоље ученике летовањем у Сутомору

Општина Прибој наставља једну лепу праксу, да летовањем у свом одмаралишту у Сутомору, награди своје најуспешније суграђане, ученике, спортисте, децу са посебним потребама и кориснике који су у стању социјалне потребе.

Тако је ових дана Општинско веће донело Закључак којим, за изузуетан успех постигнут у учењу и раду током школовања и школске 2022/23 године, Општина Прибој награђује бесплатним седмодневним летовањем у свом омладинском одмаралишту у Сутомору:

- ученике основних школа општине Прибој, који су носиоци признања "Вукова диплома" и признања "ученик генерације" или који су освојили прво, друго и треће место на окружним, републичким и међународним такмичењима;
- Општина Прибој обезбеђује и летовање за 50 деце из Прилужја-општина Вучитрн, побратимске општине са Косова и Метохије.

Пријаве заинтересовних ученика су до 10.јула 2023.год у Туристичкој организацији Прибој, зграда Општине Прибој.

Трошкови летовања за награђене ученике општине Прибој и за децу из братског Прилужја падају на терет буџета општине Прибој.

Организацију и реализацију летовања награђених ученика општине Прибој и деце из Прилужја, спроводи Туристичка организација општине Прибој, Дио друштва у Сутомору и Бару.