banner-mosi2018

Вести

Отворени мостови у Стрмцу

Још једна вредна инвестиција Владине Канцеларије за управљање јавним улагањима на територији општине Прибој, данас је свечаним отварањем два моста у Сјеверину приведена крају. Инвестиција изградње мостова вредна је 14 милиона динара без ПДВ-а, а извођач радова била је фирма Ровчанин градња Пријепоље.

Опширније...

Почело реновирање Машинско-електротехничке школе и ОШ "Десанка Максимовић"

У уторак 17. јула званично су почели радови на потпуној реконструкцији две прибојске школе, Машинско-електротехничкој и ОШ "Десанка Максимовић". У питању је инвестиција у износу од 407 милиона динара без ПДВ-а, коју финансира Владина Канцеларија за управљање јавним улагањима.

Опширније...

Одлука о укидању ванредне ситуације на делу територије општине Прибој

На основу члана 32. Закона о ванредним ситуацијама (Сл. гласник РС, бр. 111/09, 92/11 и 93/12), члана 76. став 1. Статута општине Прибој (Сл. лист општине Прибој, бр. 12/08), на предлог Oпштинског штаба за ванредне ситуације, председник општине Прибој, донео је 16.07.2018. године ОДЛУКУ О УКИДАЊУ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ НА ДЕЛУ ТЕРИТОРИЈЕ ОПШТИНЕ ПРИБОЈ

Опширније...

Почела стручна пракса за 50 лица у ФАП-у

На основу раније закљученог уговора између Фабрике аутомобила Прибој и Општине Прибој, о обављању стручне праксе за 50 лица у ФАП-у, за шта је локална самоуправа издвојила 10 милиона динара, данас је званично почело стручно усавршавање ових младих профила.

Опширније...

Општина Прибој наградила прибојске спортисте са 55. МОСИ "Прибој 2018"

Општина Прибој наградила је у четвртак, 12. јула прибојске спортисте са управо завршених 55. Међуопштинских игара "Прибој 2018". Прибој је са 39 освојених медаља по 12. пут однео титулу свеукупног победника, што је био довољан разлог да општинско руководство подели 143 награде, у новчаној вредности од око милион динара.

Опширније...

Почиње реконструкција улице III санџачке бригаде

Владина Канцеларија за управљање јавним улагањима финансираће још један пројекат на територји општине Прибој. Ради се о реконструкцији улице III санџачке бригаде у Старом Прибоју, за шта су обезбеђена средства у износу од 11.576.081,00 динара без ПДВ-а, а Општина Прибој је данас закључила уговор о извођењу радова.

Опширније...

Јапанска донација удружењу МНРО у Прибоју

Данас је Прибој посетио Његова Екселенција господин Ђунићи Марујама, амбасадор Јапана у Републици Србији, поводом церемоније примопредаје специјалног возила за особе са инвалидитетом, које је Амбасада Јапана донирала Удружењу за помоћ ментално недовољно развијеним особама.

Опширније...

Фабрику аутомобила Прибој посетили представници Мерцедеса

Фабрику аутомобила Прибој данас су посетили представници немачке компаније Мерцесес, генерални директор за Југоисточну Европу Дајмлер Павертреина, г-дин Бартоз Кузански, један од водећих инжењера ове компаније Фидел Хеслер и делегација фирме Стар Импорт из Београда, која је генерални дистрибутер Дајмлер Компаније за Мерцедес Бенц.

Опширније...

Општина наградила вредне волонтере 55. МОСИ "Прибој 2018"

Општина Прибој је након одржаних 55.Међуопштинских спортских игара наградила вредне волонтере за њихов труд и допринос у организацији. Њих 162 Спортски савез Прибој и Општина Прибој у уторак, 10. јула у Дому културе, наградили су новчаним износом, а уручене су им и захвалнице.

Опширније...

Прибој добио видео надзор

Постављањем 12 камера високе резолуције у градском подручју, у оквиру пројекта "Прибој сигуран град", допринеће се већој безбедности грађана и бољој заштити њихове имовине. Данас је у ПС Прибој видео надзор званично пуштен у рад, а постављаење видео надзора, набавку камера, радове, повезивање, одржавање система и закуп телекомуникационих услуга финансирала је локална самоуправа, кроз Савет за безбедност у износу од 4,5 милиона динара без ПДВ-а.

Опширније...

Поткатегорије