banner-simboli i dan opstine

Вести

Оглас: Јавна презентација урбанистичког пројекта за изградњу прикључног подземног кабловског вода 10 kV за МХЕ „Бучје“

Општинска управа Прибој, одељење за урбанизам, грађевинарство, комунално-стамбене и имовинско-правне послове, у складу са чланом 63. Закона о планирању и изградњи (Сл. гласник РС бр. 72/2009, 81/2009, 64/2010 УС, 24/2011, 121/2012, 42/2013 - УС, 50/2013 УС, 98/2013 УС, 132/2014 и 145/2014) ОГЛАШАВА ЈАВНУ ПРЕЗЕНТАЦИЈУ УРБАНИСТИЧКОГ ПРОЈЕКТА за изградњу прикључног подземног кабловског вода 10 kV за МХЕ „Бучје“

Опширније...

Изашао из штампе девети број Билтена општине Прибој

Из штампе је изашао девети број Билтена општине Прибој.

Билтен је издат за период јануар - јул 2017. године и у њему се можете информисати о раду и резултатима локалне самоуправе у протеклих шест месеци, са битним одлукама које су донете али и важним питањима и проблемима који су решени.

Опширније...

Донација општини Прибој

У петак 28. јула општина Прибој, добила је значајну донацију предузећа "Тоза Марковић" из Кикинде. Донација је обезбеђена захваљујући хуманитарној организацији "Стара Рашка.

Опширније...

Општина Прибој наградила освајаче медаља на МОСИ Пљевља 2017.

Општина Прибој организовала је пријем за спортисте освајаче медаља на протеклим МОСИ играма у Пљевљима, на ком су најуспешнијим уручене и прикладне новчане награде.

Опширније...

10. Међународни лимски Биатлон Прибој-Рудо-Сетихово

X Међународни лимски Биатлон Прибој-Рудо-Сетихово почиње 27. јула 2017. године, уводном музичком манифестацијом, фестивалом Лим фест. Лим фест и ове године одржаће се на Фаповом тргу у Новом Прибоју, а за централно вече фестивала 28. јула 2017. (петак) наступиће "ЈУ група".

Опширније...

Представа „Чекајући Годоа“ у амфитеатру Завичајног музеја

Дом културе “Пиво Караматијевић” и Завичајни музеј Прибој организују за прибојску позоришну публику представу “Чекајући Годоа” студенткиња глуме Факултета уметности из Косовске Митровице. Представа ће бити изведена у амфитеатру Завичајног музеја у суботу 22. јула у 20:30 часова, а улаз је бесплатан. Реч је о представи апсурда рађеној по тексту Семјуела Бекета, а у режији професора Дејана Цицмиловића.

Опширније...

Асфалтирана четири нова путна правца

Протекле недеље завршено је асфалтирање четири нова путна правца, укупне дужине око 1300 m.

Опширније...

Одржана конститутивна седница Привредног савета општине Прибој

У уторак, 11. јула, у просторијама Канцеларије за локални економски развој општине Прибој, одржана је прва, конститутивна седница Привредног савета општине Прибој, на којој је, у складу са предложеним дневним редом, усвојен Пословник о раду, изабран секретар Привредног савета и усвојен Нацрт плана капиталних инвестиција општине Прибој 2017-2021. године.

Опширније...

Асфалт у Јабукама

Завршени су радови на асфалтирању 700 m пута у селу Јабуке, на деоници која води ка прибојском излетишту Љесковац, манастиру Увац и са којом се прибојска општина повезује са општином Чајетина.

Опширније...

Завршене 54. МОСИ Пљевља 2017. - Прибој трећи у свеукупном пласману

Церемонијом свечане предаје заставе МОСИ, наредном граду домаћину Прибоју, завршене су 54. МОСИ Пљевља 2017. Пре тога извршена је церемонија свечане доделе пехара победницима у екипним дисциплинама и пехара за свеукупне победнике.

Опширније...

Поткатегорије