banner-simboli i dan opstine

Вести

Сутра почиње пети, јубиларни, фестивал ,,Дани Данила Лазовића”

Сутра, 18. октобра 2017. почеће пети по реду фестивал "Дани Данила Лазовића". Ове године фестивал “Дани Данила Лазовића” обележава јубиларних пет година постојања и чувања успомене на лик и дело доајена и великана, глумца Данила Лазовића. Као и сваке године фестивал се одржава у Прибоју, од 18. до 21. октобра.

Опширније...

Асфалт стигао у Кукуровиће

У прибојском селу Кукуровићи, удаљеном од Прибоја око 40 km, овог викенда званично је завршено асфалтирање последње деонице пута који се у протеклом периоду асфалтирао у етапама. Тим поводом, завршетак ових радова и добијање асфалта који ће значити и мештанима околних 20 села свечано су обележени, а пригодној свечаности и отварању пута присуствовали су руководство општине Прибој на челу са председником Општине, Лазаром Рвовићем, народни посланик из овог краја, Крсто Јањушевић и делегација суседне општине Пљевља, која је од овог прибојског села удаљена свега 1 km.

Опширније...

Пословни сусрети (Б2Б) и мини сајам "START UP" компанија на Златару

Развојна агенција Србије (РАС) реализује пројекат "Подршка развоју приватног сектора у јужној и југозападној Србији (ПСД)“ у сарадњи са Америчком агенцијом за међународну сарадњу (USAID), мисија у Србији, која финансира пројекат. Партнери на пројекту су регионалне развојне агенције: Регионална развојна агенција Златибор, Регионална развојна агенција Санџака-СЕДА, Регионална агенција за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа и Центар за развој Јабланичког и Пчињског округа (ЦРЈП).

Опширније...

Асфалтирање нових путних праваца

У наредном периоду у општини Прибој радиће се на асфалтирању девет путних праваца и улица, у укупној дужини око 6,5 km. За асфалтирање ових путних праваца биће издвојено 26.141.414,40 динара са ПДВ-ом.

Опширније...

Почиње вакцинација против сезонског грипа

У Дому здравља Прибој почело је вакцинисање против сезонског грипа која ће трајати до истека залиха. Дом здравља Прибој добио је 1000 доза, а све што је потребно урадити уколико желите да се вакцинишете и на тај начин заштитите од нежељеног сезонског грипа, јесте да се јавите свом изабраном лекару, гинекологу или педијатру уколико су у питању деца.

Опширније...

Донације приватног сектора Дому здравља у Прибоју

Дом здравља Прибој у протеклом периоду добио је од приватног сектора значајну донацију у виду неопходне опреме за рад и медицинског намештаја.

Опширније...

Дом културе: Позоришна представа за децу "Патролне шапе"

У недељу 08.октобра у 16 часова у Дому културе „Пиво Караматијевић“ биће одиграна позоришна представа за децу “Патролне шапе“ у извођењу Машиног позоришта из Београда.

Опширније...

Почињу радови на изградњи Рибарског насеља на Потпећком језеру

Захваљујући пројекту "Рибарско насеље на Потпећком језеру", са којим је Туристичка организација Прибој конкурисала код Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Прибој ће ускоро добити уређено рибарско насеље на обали Потпећког језера. Радови на изградњи овог туристичког комплекса почеће званично сутра, 28. септембра, након чега ће активни риболовци и сви љубитељи овог спорта и ове врсте туризма добити својеврсну туристичку атракцију у овом делу Србије.

Опширније...

Заказана 11. седница Скупштине општине

Седница ће се одржати 25. септембра 2017. године (понедељак) у 10 часова у малој сали Дома културе "Пиво Караматијевић".

Опширније...

Одржана 26. седница Општинског већа општине Прибој

Данас је одржана 26. по реду седница Општинског већа општине Прибој. На данашњем заседању утврђени су предлог Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Прибој за 2017. годину, предлози одлука о одређивању максималног броја запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе општине Прибој за 2017. годину и о ауто-такси превозу путника на територији општине Прибој, а разматрани су и Извештај о раду за претходну и План рада за 2017.годину Предшколске установе "Невен".

Опширније...

Поткатегорије