banner telefoni naslovna

Вести

Подела пакета помоћи пензионерима са примањима испод 30.000 динара

Општинско веће општине Прибој, разматрало је данас модел помоћи пензионерима који имају примања испод 30.000 динара и у складу са тим, уважило исказане сугестије и потребе ових суграђана и донело Одлуку о подели прехрамбених и хигијенских пакета, уместо ваучера за набавку.

Опширније...

Општинска управа Прибој: Обавештење

Обустављен је рад са странкама путем непосредног контакта.

Опширније...

Општински штаб за ванредне ситуације: Поновна подела дезинфекционих средстава

ЈКП "Услуга" Прибој ће поново, 2. априла, у четвртак, вршити поделу дезинфекционих средстава. Посуде са дезинфекционим средством биће лоциране као и до сада у Новом Прибоју на две локације, испред Хотела Лим и на школским теренима поред бине, а у Старом Прибоју на аутобуској станици.

Опширније...

Информације: Министарство државне управе и локалне самоуправе

  • Саопштење МДУЛС са информацијама о јединственом контакт центру за пријављивање неправилности у време пандемије корона вируса
  • Информација о регистровању возила и добијању саобраћајних дозвола у време ванредног стања
  • Информација за пољопривреднике како да дођу до радних дозвола које им омогућавају кретање у време након 17h и пре 5h
  • Информација о томе како је електронским путем могуће уписати дете у вртић
  • Информација о томе како је могуће користити електронске услуге на порталу еУправа Канцеларије за ИТ и електронску управу

Опширније...

Подела дезинфекционих средстава: Штаб за ванредне ситуације

ЈКП "Услуга" Прибој ће у уторак, 31. марта вршити поделу дезинфекционих средстава. Посуде са дезинфекционим средством биће лоциране у Новом Прибоју на две локације, испред Хотела Лим и на школским теренима поред бине, а у Старом Прибоју на аутобуској станици.

Опширније...

Обавештење о достави лекова: Штаб за ванредне ситуације

Штаб за ванредне ситуације обавештава грађане месних заједница Саставци, Бучје, Забрњица, Крајчиновићи, Сјеверин и Стрмац који имају проблем са набавком хроничне терапије у апотекама, да се јаве на телефон Кол центра 033 2445 698, ради доставе лекова.

Опширније...

Хиљаду пакета за социјално најугроженије од Општине Прибој

У складу са новонасталом ситуацијом и увођењем ванредног стања у земљи, услед епидемије COVID-19, у општини Прибој, након прављења спискова, од сутра почиње подела прехрамбених и хигијенских пакета за социјално најугроженије грађане и домаћинства.

Опширније...

Донација локалне самоуправе Општој болници Прибој

У Општу болницу Прибој данас је испоручено двадесет протокомера за централни медицински кисеоник и пет протокомера за медицински кисеоник на покретном сталку.

Опширније...

У Сјеверину почела са радом теренска амбуланта

На задовољство житеља преко 300 домаћинстава у МЗ Сјеверин и Стрмац, у среду 25.марта, у центру Сјеверина, почела је са радом теренска амбуланта Дома здравља Прибој.

Опширније...

Обавештење: Штаб за ванредне ситуације

Штаб за ванредне ситуације општине Прибој обавештава да за време трајања ванредног стања родитељима се неће обрачунавати и наплаћивати накнада за боравак деце у Предшколској установи “Невен”.

Опширније...

Поткатегорије