banner-mosi2018

Вести

Прибојке првакиње Европе у рафтингу

Од 2. до 7. јула одржано је Европско првенство у рафтингу на реци Врбас у Бањалуци. Репрезентација Србије у рафтингу у категорији до 23 године, освојила је златну медаљу на овом Европском првенству. Прибојке, које су уједно и представљале Србију, су тријумфовале у дисциплинама спринт, спуст и Х2Х, па су сакупиле 972 бода, 24 више од другопласиране посаде из Русије.

Опширније...

Министар Бранко Ружић у посети Прибоју

Министар за државну управу и локалну самоуправу Бранко Ружић посетио је данас општину Прибој. Приликом посете обишао је између осталог и објекте градских школа и топлане на биомасу који се граде и реконструишу средствима које је Влада Републике Србије определила кроз пројекте Канцеларије за управљање јавним улагањима.

Опширније...

Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Прибој у 2019. години

Расписује се оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Прибој - I круг.

Опширније...

Асфалт у Црнетићима

Општина Прибој наставља са инфрастуктурним радовима .Тако је ових дана у МЗ Саставци, у селу Црнетићи асфалтирана деоница у дужини од 1100 метара.

Опширније...

XII Међународни лимски биатлон

И ове године очекује вас незаборавна авaнтура на реци Лим. Општина Прибој и Туристичка организација по дванаести пут за редом организују традиционaлни међународни Лимски биатлон на деоници Прибој – Рудо – Сетихово. Стартује са 13. јула у 11 часова са Лимског кеја у новом делу града.

Опширније...

Посета представница Амбасаде САД општини Прибој

Председник општине Прибој, Лазар Рвовић, угостио је у уторак 9. јула представнице Амбасаде САД у Србији, задужене за Југозападну Србију, Кејт Волчек и Ксенију Лазовић из политичког одељења. Ово је други званични радни састанак након састанка који је се одржао 15. октобра 2018. године. Повод посете био је упознавање са тренутним стањем на терену у економији и политици у овом делу Србије.

Опширније...

У болници у Прибоју свечано отворено реконструисано пријемно одељење

У Општој болници у Прибоју у уторак, 2. јула, је отворено реконструисано пријемно одељење. Захваљујуци средствима које је обезбедило Министарство здравља и донацији Општине Прибој, пријемно одељење изгледа потпуно другачије, услови за рад биће много бољи, а пацијенти задовољнији.

Опширније...

Општина Прибој наградила најбоље ученике за постигнуте резултате у школској 2018/2019. години

Општина Прибој традиционално сваке године награђује ученике за постигнуте резултате у школовању, па се тако на крају и ове школске године награди обрадовило 120 вредних ученика из школа са територије општине Прибој.

Опширније...

Општина Прибој организовала трећу поделу аутоседишта за децу

Општина Прибој кроз Савет за безбедност саобраћаја, организовала је у четвртак 28. јуна трећу по реду поделу аутоседишта за децу. До сада је подељено укупно 120 заштитник аутосистема за децу у возилу, од чега је Општина финансирала поделу 100, а Агенција за безбедност саобраћаја 20. Трећу поделу од 80 аутоседишта финансирала је у потпуности Општина Прибој.

Опширније...

Очишћено Потпећко језеро

Прибој се међу првим општинама у Србији прукључио еколошкој акцији листа Блиц "Оцистимо реке и језера". Акција је реализована у среду, 26.јуна, када је са Потпећког језера уклоњено преко 50 кубика плутајућег отпада.

Опширније...

Поткатегорије